Muuttopalvelu Vantaa

Muuttopalvelu Vantaa & Helsinki & Espoo – Edullisesti sekä vaivattomasti

Muuttopalvelumme Vantaa, Helsinki ja Espoo on täydellinen apu silloin kun toivot muuttopalvelua, joka toimii! Teemme muutot vuokraa paku ja kuljettaja tai iso muuttoauto ja kantajat palveluna.

Muuttopalvelussamme saat kaiken tarvitseman saman katon alta. Muuttopalvelun toteutumiseen tarvitsemme vain tiedot, jotka voi toimittaa meille muuton tilaus tarjouspyynnön kautta. Olemme apunasi kaikenkokoisissa muutoissa opiskelijamuutoista suurempiin yritysmuuttoihin sekä meno-paluu muuttoihin.

Teemme myös kuolinpesien ja asuntojen tyhjennyspalvelut.

Muuttoauto kaikkeen kuljetukseen

Muuttoautomme ovat valjastettu erilaisten muuttojen kuljetuksiin, jossa kulkee turvallisesti arvokaskin lasti vakuutettuna ja suojattuna. Muuttoauton koko mahdollistaa tavaran siirtämisen yhdellä kertaa. Säästämme aikaa, rahaa ja työvoimaa, kun muuttoauto tekee vain yhden matkan muutettavasta osoitteesta muuttokohteeseen.

Teemme muutot paku ja kuljettaja tai iso muuttoauto -palveluna.

Muuttopalvelu Vantaa
Muutto Kerava Helsinki Vantaa

Muuttolaatikko helpottaa tavaran pakkausta ja siirtoa

Muuttolaatikoista on suuri apu. Jokainen muuttaja on joskus kokenut tilanteen, jossa pientä tavaraa tuntuu olevan joka kaapin ja komeron perällä ihan riittämiin. Muuttolaatikkoon saat irtotavarat pakattua suojaan, sekä säilytettyä niissä kunnes ne ovat löytäneet uuden paikan uudessa osoitteessa. Tilaa muuttolaatikko verkkokaupastamme sinulle sopivaan hintaan. Erittäin suurissa erissä teemme mieluusti tarjouksen.

Vaivaton Muuttofirma & Muuttoyritys Vantaa, Helsinki ja Espoo – Edullisesti

Olemme täyden luottamuksen muuttofirma joka toimii VANTAALLA. Meille asiakastyytyväisyys on tavoitteemme. Keräämme hyviä asiakaskokemuksia ja palautteita, emme laskutettavia tunteja.

Mitä vielä mietit – Soita tai täytä allaoleva kaavake!

Kotimuutot ja yritysmuutot aina oikealla hinnoittelulla – Muutto Tamminen hoitaa!

Kun hyväksyt muuttokuljetustarjouksen, saat automaattisesti muuttolaatikot veloituksetta 2 viikon ajaksi. Jos pyydät tarjousta puhelimitse, muista mainita koodi ILMAISET MUUTTOLAATIKOT Muuttopalvelu & Muutto halvalla PK-Seutu

Ota yhteyttä

Tai

Lähetä tarjouspyyntö 24/7

Kerro muuttotietosi. Saat reilun tarjouksen sinun tarpeisiin. Tilaus vahvistetaan aina puhelimitse tai sähköpostitse.

  • Tilaajan tiedot

  • Muuttoajankohta

  • Mistä muutetaan

  • Minne muutetaan

  • (Kuljetettavan tavaran kuvaus, erityisen kookkaat kalusteet, autoa ei saa oven eteen, omat kantajat, tarve kierrätyspalvelulle tms.)

  • Tarvitsetko muuttolaatikoita? Voit tilata niitä meiltä kätevän tilauslomakkeen avulla >>

  • Palaute