Kotimuutto

Kotimuutto vaivattomasti sekä reiluun hintaan!

Teemme kotimuutot Pääkaupunkiseutu, Keski-Uusimaa ja Itä-Uusimaa. Paras ja luotettava muuttofirma Tamminen palvelee viikon jokaisena päivänä. Muuttoja -> Räätälöidyt muutot Paku ja Kuski tai Iso Muuttorekka muuttopalvelukonseptilla.

Soita ma-pe 8-18 & la 9-12.

Lue lisää kotimuutoista ja muuttopalveluista

Kotimuutto KeravaVantaaJärvenpää – Helsinki – Espoo – Porvoo – Tuusula – Sipoo – Nurmijärvi – Loviisa – alueilla on suunniteltu loppuun asti niin että muutto sujuu mutkattomasti!

Muuttoauto on hyvin varusteltu ja tilava, jolla muutto onnistuu kerralla. Muuttomiehet tekevät muuttokuorman ja purkavat kuorman uuteen osoitteeseen.

Muuttolaatikot ovat kestäviä ja tilavia, jotka saat etukäteen muutettavaan osoitteeseen ja voit tarvittaessa säilyttää tavaraa niissä pidempäänkin. Vastaamme tarvittaessa myös varastoinnista ja kierrätyksestä.

Tarvittaessa saat muuttoapua kaikkeen muuttoihin liittyvissä asioissa.

Autamme myös yritysmuutoissa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muutto Kerava Helsinki Vantaa
Muuttopalvelu Kerava Helsinki Vantaa

Kotimuutto on aina iso asia

Kotisi muuttaa kaksiosta kolmioon tai kolmiosta omakotitaloon ja päinvastoin.

Kodin tärkeät esineet ja huonekalut siirretään hyvin pakattuina uuteen osoitteeseen rikkoontumatta. Isotkin ja painavat kalusteet saadaan muutettua onnistuneesti perille.

Kodin muutoissa on aina läpinäkyvä hinnoittelu. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras palvelulupauksemme!

Muuttopalvelumme toimii monella paikkakunnalla. Vantaan, Keravan, Espoon, Tuusulan ja Järvenpään muuttojen asiakaskokemukset ovat luettavissa täällä >>

Pyydä tarjous muutosta jo tänään!

Kodin ja kuolinpesän irtaimiston tyhjennys, varastointi ja kierrätys

Mikäli tarvitset apua lyhytaikaiseen varastointiin, meillä on palvelua myös tähän tarkoitukseen. Pyydä tarjous muutto + varasto + muuttoon!

Kierrätyspalvelussa noudamme tarpeettomat tavarat ja toimitamme ne kierrätysasemalle asianmukaiseen käsittelyyn. Tyhjennämme kuolinpesät, vintit, kellarit ja varastot ja toimitamme tavarat kierrätykseen yhdessä sovittavaan kohteeseen tai edelleen ekologiseen kierrätysasemalle.

Muutoissa vanha ja tarpeeton tavara kierrätetään ja tavara jota ei kierrätetä mutta ei viedä myöskään uuteen osoitteeseen, sopimuksen mukaan varastoidaan asianmukaisesti.

Kysy myös varastointipalveluamme!

Kodin ja kuolinpesän tyhjennys

Mitä vielä mietit – Soita meille ja kysy muuttohintaa!

Kotimuutot ja yritysmuutot aina oikealla hinnoittelulla – Muutto Tamminen hoitaa!

Soita ma-pe 8-18 & la 9-12

Tai