Muuttopalvelu Nurmijärvi

Muuttopalvelu Nurmijärvi

Muuttopalvelumme Nurmijärvellä & Hyvinkäällä on täydellinen apu silloin kun toivot muuttopalvelua, joka toimii!

Muuttopalvelussamme saat kaiken tarvitseman saman katon alta. Muuttopalvelun toteutumiseen tarvitsemme vain tiedot, jotka voi toimittaa meille muuton tilaus tarjouspyynnön kautta. Olemme apunasi kaikenkokoisissa muutoissa opiskelijamuutoista suurempiin yritysmuuttoihin sekä meno-paluu muuttoihin.

Teemme myös kuolinpesien ja asuntojen tyhjennyspalvelut.

Muuttoauto kaikkeen kuljetukseen

Muuttoautomme ovat valjastettu erilaisten muuttojen kuljetuksiin, jossa kulkee turvallisesti arvokaskin lasti vakuutettuna ja suojattuna. Muuttoauton koko mahdollistaa tavaran siirtämisen yhdellä kertaa. Säästämme aikaa, rahaa ja työvoimaa, kun muuttoauto tekee vain yhden matkan muutettavasta osoitteesta muuttokohteeseen.

Muuttopalvelu Nurmijärvi
Muutto Kerava Helsinki Vantaa

Muuttolaatikko helpottaa tavaran pakkausta ja siirtoa

Muuttolaatikoista on suuri apu. Jokainen muuttaja on joskus kokenut tilanteen, jossa pientä tavaraa tuntuu olevan joka kaapin ja komeron perällä ihan riittämiin. Muuttolaatikkoon saat irtotavarat pakattua suojaan, sekä säilytettyä niissä kunnes ne ovat löytäneet uuden paikan uudessa osoitteessa. Tilaa muuttolaatikko verkkokaupastamme sinulle sopivaan hintaan. Erittäin suurissa erissä teemme mieluusti tarjouksen. Vuokraa pelkät muuttolaatikot.

Muuttofirma Nurmijärvellä

Olemme täyden luottamuksen muuttofirma joka toimii NURMIJÄRVELLÄ. Meille asiakastyytyväisyys on tavoitteemme. Keräämme hyviä asiakaskokemuksia ja palautteita, emme laskutettavia tunteja.

Mitä vielä mietit – Soita meille ja vuokraa pakettiauto ja kuljettaja -palvelu tai Iso Muuttoauto ja reippaat kantajat

Kotimuutot ja yritysmuutot aina oikealla hinnoittelulla – Muutto Tamminen hoitaa!

Soita ma-pe 8-18 & la 9-12

Tai